当前位置:网校排名 > 环球网校 > 环球网校资讯 > 职称英语综合类A词汇选项练习(14)_职称英语网校

直播课程
环球网校

职称英语综合类A词汇选项练习(14)_职称英语网校

发布时间:2016-12-20 来源:环球网校 发布人:wyznl

新人领150元优惠券,戳我吧

1 It is obvious that he will win the game. 

A likely B possible
C clear D probable
2 The earth moves around the sun.
A before B round
C after  D over
3 Did anyone call when l was out?
A everyone  C nobody
B someone  D anybody
4 It took us a long time to mend the house.
A build  B destroy
C design D repair
5 I don't quite follow what she is saying.
A observe B understand
C explain  D describe
参考答案:CBDDB
6.Even sensible men do absurd things.
A.unusual B.ridiculous C.special D.typical
7.She bumped inot her boyfriend in town this morning.
A.walked B.came C.fled D.ran
8.This sort of thing is bound to happen.
A.sure B.quick C.fast D.swift
9.At the age of 30,Hersey suddenly became a celebrity.
A.boss B.manager C.star D.dictator
10.He cannot discriminate between a good idea and a bad one.
A.judge B.assess C.distinguish D.recognize
11.They are concerned for the fate of the forest and the lndians who dwell in it.
A.liveB.sleep C.hide D.gather
12.The index is the government's chief gauge of future economic activity.
A.method B.measure C.way D.manner
13.The architecture is harmonious and no building is over six-storey high.
A.old-fashioned B.traditional C.conventional D.balanced
14.The food is inadequate for ten people.
A.demanded B.qualified C.insufficient D.required
15.She persevered in her ideas despite obvious objections raised by friends.
A.persisted B.insisted C.resisted D.suggested
答案:
6.B  7.D  8.A  9.C  10.C
11.A  12.B  13.D  14.C  15.A


阅读推荐:职称英语培训 环球网校职称英语 新东方职称英语 环球网校职称英语培训 职称英语网校哪家好 浙江职称英语培训 山西职称英语培训 上海职称英语培训 山东职称英语培训 天津职称英语培训 宁夏职称英语培训 江西职称英语培训 江苏职称英语培训 湖南职称英语培训 湖北职称英语培训 河北职称英语培训 北京职称英语培训 福建职称英语培训 安微职称英语培训

上一篇:职称英语考试B级词汇模拟测试题_职称英语网校

下一篇:职称英语考试综合类重点词汇(8)_职称英语网校

相关阅读

老师推荐

扩展阅读