当前位置:网校排名 > 环球网校 > 环球网校资讯 > 职称英语综合类A词汇选项练习(15)_职称英语网校

直播课程
环球网校

职称英语综合类A词汇选项练习(15)_职称英语网校

发布时间:2016-12-20 来源:环球网校 发布人:wyznl

新人领150元优惠券,戳我吧

1.I have been trying to quit smoking. 

A.give up B.pick up C.build up D.take up
2.Relief workers were shocked by what they saw.
A.moved B.touched C.surprised D.worried
3.The weather is a constant subject of conversation in Britain.
A.question B.problem C.title D.topic
4.This is not typical of English,but is a feature of the Chinese language.
A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic
5.It is virtually impossible to persuade him to apply for the job.
A.simply B.almost C.totally D.completely
6.These are defensive behavior patterns which derive from our fears.
A.stem B.rely C.develop D.grow
7.Only a small minority of the mentally ill are liable to harm themselves or others.
A.easy B.possible C.likely D.difficult
8.They have the capability to destroy the enemy in a few days.
A.possibility B.necessity C.ability D.probability
9.We have never seen such gorgeous hills.
A.beautiful B.stretching C.spreading D.rolling
10.The leaves have been swept into huge heaps.
A.loads B.layers C.pyramids D.piles
11.The news will horrify everyone.
A.attract B.terrify C.tempt D.excite
12.The article sketched the major events of the decade.
A.described B.offered C.outlined D.presented
13.I won't tolerate that kind of behavior.
A.bear B.receive C.admit D.take
14.Their style of playing football is utterly different.
A.barely B.scarcely C.hardly D.totally
15.Her sister urged her to apply for the job.
A.advised B.caused C.forced D.promised
参考答案:
1.A 2.C 3.D 4.B 5.B
6.A 7.C 8.C 9.A 10.D
11.B 12.C 13.A 14.D 15.A


阅读推荐:职称英语培训 环球网校职称英语 新东方职称英语 环球网校职称英语培训 职称英语网校哪家好 浙江职称英语培训 山西职称英语培训 上海职称英语培训 山东职称英语培训 天津职称英语培训 宁夏职称英语培训 江西职称英语培训 江苏职称英语培训 湖南职称英语培训 湖北职称英语培训 河北职称英语培训 北京职称英语培训 福建职称英语培训 安微职称英语培训

上一篇:职称英语综合类A词汇选项练习(12)_职称英语网校

下一篇:职称英语综合类A词汇选项练习(11)_职称英语网校

相关阅读

老师推荐

扩展阅读