当前位置:网校排名 > 环球网校 > 环球网校资讯 > 综合类-阅读判断(12月31日)_职称英语网校

直播课程
环球网校

综合类-阅读判断(12月31日)_职称英语网校

发布时间:2016-03-11 来源:环球网校 发布人:wyznl

新人领150元优惠券,戳我吧


阅读判断

United Nations Secretary General Kofi Annan urged U.S. business leaders Friday to play a "revolutionary role" in the global fight against HIV/AIDS by training and treating their overseas workers infected with the disease. Annan warned that the global HIV/AIDS pandemic is destroying not only communities but also markets in developing countries from southern Africa to the Caribbean to India and China that receive 42 per cent of all U.S. exports.

Q: Annan holds that developing countries are the areas most seriously affected by HIV/AIDS.

A、Right

B、Wrong

C、Not mentioned

【正确答案】 C

【答案解析】 文章第二句说安南说到HIV/AIDS全球肆虐,不仅正在毁灭社会,而且也在毁灭发展中国家的市场。在这里并没有提到发展中国家受影响是最重的。



阅读推荐:职称英语培训 学派网职称英语 新东方职称英语 环球网校职称英语

上一篇:卫生类-概括大意(1月9日)_职称英语网校

下一篇:理工类-阅读判断(1月1日)_职称英语网校

相关阅读

老师推荐

扩展阅读