当前位置:网校排名 > 环球网校 > 环球网校资讯 > 综合类-概括大意(2月25日)_职称英语网校

直播课程
环球网校

综合类-概括大意(2月25日)_职称英语网校

发布时间:2016-03-17 来源:环球网校 发布人:wyznl

新人领150元优惠券,戳我吧


概括大意与完成句子

More Exercise

Physical fitness is the result of many factors - good medical and dental care, proper nutrition, adequate rest and relaxation, and sensible personal habits. But these are never enough. An essential factor is regular physical activity - exercise for a body that needs it to function well.

All of us know that ordinary movements - things like running, jumping, and bending - are made by muscles. Muscles also do many other things. They suck air into your lungs, push food along your digestive tract, and tighten your blood vessels to raise blood pressure when you need more pressure for an emergency. Your heart is a muscular pump.

When your muscles are not used, or are not used enough, they do not develop and grow properly. They soon become flabby and weak, shrink in size, and lose the ability to do the jobs they were meant to do.

Recent studies showed that the average high school student spends fifteen to thirty hours a week watching television and only two hours a week in organized play or exercise. That is one reason why one-third of the 200, 000 pupils tested for the President's Council on Physical Fitness failed a simple test of strength, stamina, and flexibility. Some of the boys and girls could not raise themselves to a sitting position without using their hands!

Cars and buses, elevators and escalators, TV and push-button machines all tend to reduce strenuous physical activity. But our bodies still need exercise. Without it they soon become weak, ineffective, and unattractive.

1、Paragraph 1 _________.

A、Factors of physical fitness

B、Our body needs exercise

C、The result of lacking exercise

D、Muscles need exercise

E、The function of muscles

F、The way of keeping fit

【正确答案】 A

【答案解析】 抓住“factors”一词即可。

2、Paragraph 2 _________.

A、Factors of physical fitness

B、Our body needs exercise

C、The result of lacking exercise

D、Muscles need exercise

E、The function of muscles

F、The way of keeping fit

【正确答案】 E

【答案解析】 这段衬托了肌肉的作用和功能。

3、Paragraph 4 _________.

A、Factors of physical fitness

B、Our body needs exercise

C、The result of lacking exercise

D、Muscles need exercise

E、The function of muscles

F、The way of keeping fit

【正确答案】 C

【答案解析】 这段通过一项调查说明了缺乏锻炼的结果。

4、Paragraph 5 _________.

A、Factors of physical fitness

B、Our body needs exercise

C、The result of lacking exercise

D、Muscles need exercise

E、The function of muscles

F、The way of keeping fit

【正确答案】 B

【答案解析】 抓住“our bodies still need exercise”即可。

5、Some people have difficulties in standing up due to _________.

A、be overweight

B、lacking adequate exercise

C、hurt badly

D、not used

E、do exercise

F、tightening blood vessels

【正确答案】 B

【答案解析】 第4段最后提到有些人不用手支撑就站不起来是因为缺乏足够的锻炼。

6、Your muscles become weak when they are _________.

A、be overweight

B、lacking adequate exercise

C、hurt badly

D、not used

E、do exercise

F、tightening blood vessels

【正确答案】 D

【答案解析】 从第3段中可以找到本题答案。

7、To keep fit, you have to _________.

A、be overweight

B、lacking adequate exercise

C、hurt badly

D、not used

E、do exercise

F、tightening blood vessels

【正确答案】 E

【答案解析】 整个文章都在讨论应该锻炼来保持健康。

8、Muscles can help raise blood pressure by _________.

A、be overweight

B、lacking adequate exercise

C、hurt badly

D、not used

E、do exercise

F、tightening blood vessels

【正确答案】 F

【答案解析】 从第2段中可以找到本题答案。



阅读推荐:职称英语培训 学派网职称英语 新东方职称英语 环球网校职称英语 职称英语网校排名

上一篇:综合类-阅读理解(3月5日)_职称英语网校

下一篇:综合类-概括大意(2月26日)_职称英语网校

相关阅读

老师推荐

扩展阅读