当前位置:网校排名 > 中学网校 > 中学网校资讯 > 哪个高二在线培训班好

直播课程
中学网校

哪个高二在线培训班好

发布时间:2020-09-28 来源:中学网校 发布人:tusya

简单学习网免费试学7天入口

哪个高二在线培训班好?不知道你的基础怎么样,推荐简单学习网吧,这家网校的课程从基础提升、同步提高、满分冲刺、专项突破等多方面授课,适合各种学习阶段的学生。

网校简介:北京简单科技有限公司创立于 2007 年,基于与北京大学共同开发的 “CAT 智能引领互动国家专利技术 ” 自创了互动、封闭的中学名师网校 —— 简单学习网。简单学习网涵盖初中高中辅导课程。简单学习网中学视频,新学员注册即可申请3天正式课程,精讲各科知识点。助你提高成绩!简单学习网,让中学生放心的网校: 07-18年1500万学员186位状元在这学习。

简单学习网高中辅导视频试听

完形填空。阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

When our restaurant business failed,we headed north in a camping truck to Texas,hoping to have a“fresh start”.

At the 31 of Palo Duro Canyon(峡谷)State Park,I 32 a job advertisement hiring park hosts.The position offered a 33,permanent campsite in the park,and 34,the hosts served as a link between the park’s guests and the rangers(护林人).It was the perfect solution:a rent-free place to reorganize our lives.We entered the park and I made an 35 for the following day.

The park was 36,so it took us some time to find an available site.That evening,as we finished our dinner,my wife saw two large skunks(臭鼬)walking toward our table.We 37 climbed onto the table and,for the next four hours,waited for them to 38 our camp.

Having survived that night,we were 39 that everything else would be all right.The next day we met with the people who ran the park.They explained our 40 and gave us a beautiful campsite.

That evening,41,we learned about the canyon 42.They were strong and cold,rocking our little camping truck violently,and we lay 43 in the dark until the winds died away.

44 the weeks that followed,we learned to survive in our truck and 45 the little money my wife 46 by substitute teaching.Building a successful business and then losing it had left very little time for building a successful 47.For a time after our business 48 I thought I might lose my family as well.

Living in the tiny 49 with no television,we sat close together reading and talking.One evening,standing under a jeweled sky,I found myself 50 for all the hardships.We had walked the trails and climbed the canyon walls.We had become a family!

31.A.back B.edge C.centre D.entrance

32.A.sponsored B.published C.noticed D.answered

33.A.safe B.free C.convenient D.beautiful

34.A.in return B.in time C.in short D.in turn

35.A.attempt B.agreement C.appeal D.appointment

36.A.crowded B.dangerous C.ideal D.quiet

37.A.repeatedly B.immediately C.eventually D.calmly

38.A.attack B.leave C.pass D.search

39.A.satisfied B.determined C.confident D.aware

40.A.responsibilities B.requirements C.circumstances D.conditions

41.A.moreover B.therefore C.meanwhile D.however

42.A.winds B.snows C.woods D.trails

43.A.shaking B.quarrelling C.mourning D.aching

44.A.After B.Between C.During D.Beyond

45.A.give away B.hand out C.live on D.put aside

46.A.borrowed B.earned C.posted D.raised

47.A.business B.career C.family D.image

48.A.started B.failed C.expanded D.declined

49.A.truck B.park C.house D.camp

50.A.desperate B.ready C.suitable D.thankful

答案在后面。

答案:31.D 32.C 33.B 34.A 35.D 36.A 37.B 38.B 39.C 40.A 41.D 42.A 43.A 44.C 45.C 46.B 47.C 48.B 49.A 50.D

上一篇:高考在线辅导哪个好

下一篇:高一教学网课哪个好

相关阅读

老师推荐

扩展阅读