当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年6月英语四级词汇练习题答案解析1

直播课程
新东方在线

2016年6月英语四级词汇练习题答案解析1

发布时间:2016-06-08 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口
2016年6月英语四级词汇练习题答案解析1
【摘要】大学英语四六级考试作为一项全国性的教学考试由“国家教育部高教司”主办,每年各举行两次。从2005年1月起,成绩满分为710分,凡考试成绩在220分以上的考生,由国家教育部高教司委托“全国大学英语六级考试委员会”发给成绩单。2007年1月起,六级考试不再接受非在校生报名。每年为了满足广大考生的需要,方便同学们积极备考,下面请同学们跟随小编的整理,来看2015年12月英语四级词汇练习题答案解析,希望对同学们有所帮助。

16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

A. facilities B.hens C.votes D.artists

17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

A. boundary B.string C.spot D.zone

19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

A. domestic B.strain C.purchase D.murder

23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

A. measure B.maintain C.shelter D.reply

24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

A. research B.rescue C.vessel D.vast

26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

A. guard B.accomplish C.roar D.endure

29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

A. favorite B.available C.convenient D.average

30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

参考答案:16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导


上一篇:英语六级经典必背500句(6)

下一篇:2016年6月英语四级热点词汇:经济类

相关阅读

老师推荐

扩展阅读