当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年托福考试词汇语法练习题(5)

直播课程
新东方在线

2016年托福考试词汇语法练习题(5)

发布时间:2016-10-18 来源:新东方在线 发布人:young

新东方在线0元免费畅学窗口
新东方托福网络课程免费试听

  1. In playing hot, a musician consciously departs from strict meter to create a relaxed sense of phrasing that also emphasizes the underlying rhythms.

  The word "consciously" is closest in meaning to which of following?

  (A) carelessly

  (B) easily

  (C) periodically

  (D) purposely

  2. Not all jazz is hot, however; many early bands played unadorned published arrangements of popular songs.

  The word "unadorned" is closest in meaning to which of following?

  (A) lovely

  (B) plain

  (C) disorganized

  (D) inexpensive

  3. The tight arrangement enabled the Mandans to protect themselves more easily from the attacks of others who might seek to obtain some of the food these highly capable farmers stored from one years to the next.

  The word "enabled" is closest in meaning to which of following?

  (A) covered

  (B) reminded

  (C) helped

  (D) isolated

  4. They had to exercise considerable skill to produce the desired results, for their northern location meant fleeting growing seasons.

  The word "considerable" is closest in meaning to which of following?

  (A) planning

  (B) much

  (C) physical

  (D) new

  5. This green corn was boiled, dried, and shelled, with some of the maize slated for immediate consumption and the rest stored in animal-skin bags.

  The word "consumption" is closest in meaning to which of following?

  (A) decay

  (B) planting

  (C) eating

  (D) conversion

  6. With appropriate banking of the extrafood, the Mandans protected themselves against the disaster of crop failure and accompanying hunger.

  The word "disaster" is closest in meaning to which of following?

  (A) control

  (B) catastrophe

  (C) avoidance

  (D) history

  7. Helium nuclei have also been found to be constituents of cosmic rays that fall on the earth (cosmic "rays" are not really a form of radiation; they consist of rapidly moving particles of numerous different kinds) .

  The word "constituents" is closest in meaning to which of following?

  (A) relatives

  (B) causes

  (C) components

  (D) targets

  8. Its relative abundance never seems to vary much. In some places, there may be slightly more of it; in others, slightly less, but the ratio of helium to hydrogen nucleial ways remains about the same.

  The word "vary" is closest in meaning to which of following?

  (A) mean

  (B) stretch

  (C) change

  (D) include

  9. However, the amount of helium that could have been produced in this manner can be calculated, and it turns out to be no more than a few percent.

  The word "calculated" is closest in meaning to which of following?

  (A) ignored

  (B) converted

  (C) increased

  (D) determined

  10. By the time the universe was a few minutes old, helium production has effectively ceased.

  The word "ceased" is closest in meaning to which of following?

  (A) extended

  (B) performed

  (C) taken hold

  (D) stopped

  参考答案:

  1 D

  2 B

  3 C

  4 B

  5 C

  6 B

  7 C

  8 C

  9 D

  10 D

重点阅读:

新东方托福

新东方托福培训视频:

托福辅导



上一篇:2016年托福考试词汇逻辑辨证记忆库(6)

下一篇:托福词汇复习词以类记:重要学科名称

相关阅读

老师推荐

扩展阅读