当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2006年高考英语听力及答案(江苏卷)

直播课程
新东方在线

2006年高考英语听力及答案(江苏卷)

发布时间:2016-11-11 来源:新东方在线 发布人:继续

新东方在线0元免费畅学窗口

  第一部分:听力(共两节,满分30分)

  第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标志在试卷的相庆位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  例:How much is the shirt?

  A.£19. 15 B.£9. 15 C.£9. 18

  l. How much will the man pay for the tickets?

  A.£7. 5. B.£15. C.£50.

  2. Which is the right sate for the man's flight?

  A. Gate 16. B. Gate 22. C. Gate 25.

  3. How does the man feel about going to school by bike?

  A. Happy. B. Tired. C. Worried.

  4. When can the woman get the computers?

  A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday.

  5. What does the woman think of the shirt for the party?

  A. The size is not large enough. B. The material is not good. C. The color is not suitable.

  第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)

  听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6. What can we learn about Mr. Brown?

  A. He is in his office. B. He is at a meeting. C. He is out for a meal.

  7. What will the man probably do next?

  A. Call back. B. Come again. C. Leave a message.

  听第7段材料,回答第8、9题。

  8. What kind of room does the man want to take?

  A. A single room. B. A double room. C. A room for three.

  9. What does the man need to put in the form?

  A. Telephone and student card numbers.

  B. Student card number and address.

  C. Address and telephone number.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10. What is the relationship between the speakers?

  A. Fellow clerks.

  B. Boss and secretary.

  C. Customer and salesperson.

  11. What does the man like about his job?

  A. Living close to the office.

  B. Chances to go abroad.

  C. Nice people to work with.

  12. What do we know about the woman?

  A. She likes traveling.

  B. She is new to the company.

  C. She works in public relations.

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13. When will the visitors come?

  A. In March. B. In April. C. In May.

  14. How many visitors are coming?

  A. 8. B. 10. C. 12.

  15. What will the visitors do on the second day?

  A. Go to party. B. Visit schools. C. Attend a lecture.

  16. Where will the visitors go on the final day?

  A. To London. B. To Scotland. C. To the coast.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17. What is the first word the baby tried to say?

  A. Truck. B. OK. C. Duck.

  18. How old was the baby when he learned to say that word correctly?

  A. About 18 months

  B. About 21 months

  C. About 24 months

  19. What did the father do when the baby screamed that word at the airport?

  A. He corrected the baby.

  B. He tried to stop the baby.

  C. He did himself somewhere.

  20. Why did the mother pretend not to know the baby?

  A. She got angry with the father.

  B. She was frightened by the noise.

  C. She felt uneasy about the noisy baby.

  参考答案

  1. B 2. C 3. A 4. A 5. C 6. C 7. A 8. A 9. C 10. A

  11. B 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 17. A 18. B 19. B 20. C


相关链接:

高一辅导 
高二辅导 
高中数学辅导 
高中辅导 

上一篇:2005年高考英语听力及答案(天津卷)

下一篇:2016年托福口语逻辑思维:七步教你正确养成

相关阅读

老师推荐

扩展阅读