当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 托福TPO17口语Task1参考答案

直播课程
新东方在线

托福TPO17口语Task1参考答案

发布时间:2017-01-24 来源:新东方在线 发布人:young

新东方在线0元免费畅学窗口

本文为TPO口语参考答案及题目。新东方在线托福网整理TPO17口语Task1题目、TPO17口语Task1参考答案、TPO17口语Task1范文模板、TPO17口语Task1答案解析。更多TPO口语题目及参考答案(独立口语 综合口语)尽在新东方在线托福考试频道!

TPO17口语Task1题目:

Talk about a special opportunity that was given to you. Explain why the opportunity was important.

TPO17口语Task1参考答案(范文模板):

A special opportunity that was given to me was the opportunity to come to China for my studies. I feel like this was a really good opportunity because I was able to learn a new language. I learned how to read,write and speak Chinese. Also I feel like this was a really good opportunity because I was able to make so many new friends, for example classmates and different expats ( someone who lives in a foreign country ) working in different fields here in china. So I feel like this was a really good opportunity for me to come to china and for me to do all of these things.

查看全部:托福TPO口语Task1参考答案(汇总)

以上就是TPO17口语Task1参考答案的相关内容,更多TPO口语参考答案敬请关注新东方在线托福网。

重点阅读:

新东方托福

新东方托福培训视频:

托福辅导

上一篇:托福TPO29口语Task1参考答案

下一篇:托福TPO27口语Task1参考答案

相关阅读

老师推荐

扩展阅读