当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 理工类-概括大意(1月28日)_职称英语网校

新东方在线

理工类-概括大意(1月28日)_职称英语网校

发布时间:2016-03-16 来源:新东方在线 发布人:wyznl

新东方在线0元免费畅学窗口


概括大意与完成句子

The IPad

1 The IPad is a tablet computer (平板电脑) designed and developed by Apple. It is particularly marketed as a platform for audio and visual media such as books, periodicals(期刊), movies, music, and games, as well as web content. At about 1.5 pounds (680 grams), its size and weight are between those of most contemporary smartphones and laptop computers. Apple released the IPad in April 2010, and sold 3 million of the devices in 80 days.

2 The IPad runs the same operating system as IPod Touch and IPhone. It can run its own applications as well as ones developed for IPhone. Without modification, it will only run programs approved by Apple and distributed via its online store.

3 Like IPhone and iPod Touch, the IPad is controlled by a multitouch display-a break from most previous tablet computers, which uses a pressure-triggered stylus (触控笔). The IPad uses a Wi-Fi data connection to browse (浏览) the Internet, load and stream media, and install software. Some models also have a 3G wireless data connection which can connect to GSM 3G data networks. The devices is managed and synchronized (同步) by ITunes on a personal computer via USB cable.

4 An IPad has different features and applications one can use to execute different and interesting things. There are lots of IPad applications that the owner can use to enhance the way they communicate. Some of these are how to use social networking sites and other online options. One of the most common uses is for e-mail services. IPad applications like Markdown Mail allow the adoption of specific and particular options. They enable the owner to personalize their email accounts.

5 While the IPad is mostly used by consumers it also has been taken up by business users. Some companies are adopting IPads in their business offices by distributing or making available IPads to employees. Examples of uses in the workplace include lawyers responding to clients, medical professionals accessing health records during patient exams, and managers approving employee requests. A survey by Frost & Sullivan shows that IPad usage in workplaces is linked to the goals of increased employees productivity, reduced paperwork, and increased revenue.

1、1、 Paragraph 2 _________

2、 Paragraph 3 _________

3、 Paragraph 4 _________

4、 Paragraph 5 _________

A. Online stores

B. Differences from IPhone

C. Display and data connection

D. Business usage

E. Features and applications

F. Operating system

【正确答案】 1、F 本段的主题句为"The iPad runs the same operating system as iPod Touch and iPhone" ,意为 "iPad 使用与iPod Touch 和iPhone 一样的操作系统".本段也主要讲述的是 iPad 的操作系统。答案应为 F。

2、C 本段第一句话 "Like iPhone and iPod Touch ,the iPad is controlled by a multitouch display ",说明 "与 iPhone 和 iPod Touch 一样,iPad 也是多点触控显示屏"。本段其他的句子是对数据链接的介绍。本句的大意应该为显示屏和链接,所以答案为 C。

3、E 本段的主题句是 "An iPad has different features and applications one can use to execute different and interesting things" ,可以看出本段要说明"iPad 有不同的特征和应用程序来使人们完成不同的有趣事情"。答案为E。

4、D 本段的主题句是 "While the iPad is mostly used by consumers it also has been taken up by business users" ,所以可以得知本段主要讲述的是 iPad 不仅用于娱乐,而且也用于办公。答案为 D。

2、5、In April 2010 the IPad developed by Apple was _________.

6、The IPad will only run programs approved by Apple if not _________.

7、IPad applications enable the owner's email accounts to be _________.

8、IPad usage in offices enables employee productivity to be _________.

A. modified

B. released

C. personalized

D. browsed

E. distributed

F. increased

【正确答案】 5、B 第一段中最后一句话是……Apple released the iPad in April 2010,and sold 3 million of the devices in 80 days" ,表达的意思是"苹果公司在2010年4月推出了iPad,并在80天内卖出了3 百万台".答案为B。

6、A 第二段最后一句话 "Without modification,it will only run programs approved by Apple and distributed via its online store",说明"如果没有改装,iPad 只能运行由苹果公司提供的并经由其网上商店推出的程序".答案应为A。

7、C 第四段最后一句话……They enable the owner to personalize their email accounts" 显示"iPad 可以使他们的邮件账户个性化".答案为 C。

8、F 第五段最后一句话 "A survey by Frost & Sullivan shows that iPad usage in workplaces is linked to the goals of increased employee productivity,reduced paperwork,and increased revenue" ,显示"工作场所使用 iPad 使得员工的工作效率提高,减少了文书工作,并且增加了收益".答案为 F。



阅读推荐:职称英语培训 学派网职称英语 新东方职称英语 环球网校职称英语 职称英语网校排名

上一篇:理工类-概括大意(2月7日)_职称英语网校

下一篇:卫生类-概括大意(1月21日)_职称英语网校

相关阅读

老师推荐

扩展阅读