当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年6月大学英语四六级语法复习(2)

直播课程
新东方在线

2016年6月大学英语四六级语法复习(2)

发布时间:2016-03-22 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

2016年6月大学英语四六级语法复习(2)

1.He drove very fast to _______ that red car.

A. scatter B. overtake C. site D. sponsor

2.Slides are sometimes called ________ film.

A. whistle B. vigorous C. robot D. transparent

3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

A. omitted B. disputed C. designed D. chased

4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

A. mixed B. alloy C. champion D. grasp

5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

A. determination B. distribution C. discipline D. evolution

6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

A. pushed B. purchased C. promoted D. promised

7.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

A. possible B. potential C. underneath D. vital

8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

A. interior B. insurance C. initial D. invisible

9.The _______ can help people to see very small objects.

A. metropolitan B. microphone C. microscope D. microwave

10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

A. psychologically B. moderately C. naturally D. precisely

1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:2016大学英语四级考试语法知识:代词作主语

下一篇:2016年6月英语四级考试语法知识:从句中的省略

相关阅读

老师推荐

扩展阅读