当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年英语四级语法复习必备专项训练(4)

直播课程

2016年英语四级语法复习必备专项训练(4)

发布时间:2016-03-23 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

1.This is a purely _______ problem, not a political one.

A. additional B.advantage C.announce D.academic

2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.

A. less B.sandy C.stain D.minimum

3.The best example of a paradox is the proverb 'More _______, less speed'.

A. haste B.range C.possession D.purse

4.This company provides a very good _______ service for its products.

A. maintenance B.merit C.philosophy D.pigeon

5.There is more _______ in meat than in vegetables.

A. dam B.protein C.cash D.bloody

6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.

A. coin B.disaster C.cheat D.resort

7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

A. routine B.surgery C.rifle D.sake

8.We need to _______ the purpose of the experiment again.

A. clarify B.cheek C.claim D.clap

9.I _______ great success for my study in this university.

A. disgust B.proceed C.pioneer D.anticipate

10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

A. feedback B.frost C.outline D.overlook

答案:

1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:考研数学最后20天冲刺复习计划

下一篇:考研数学解题技巧各个击破

相关阅读

老师推荐

扩展阅读