当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年6月英语四六级语法复习(6)

直播课程
新东方在线

2016年6月英语四六级语法复习(6)

发布时间:2016-03-23 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

1.His proposal is very _______. We do not need any explanation.

A. concrete B. loyal C. grey D. draft

2.This is a _______ computer, which we just bought for our research.

A. detective B. luggage C. digital D. grave

3.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.

A. identical B. likely C. limited D. resemble

4.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.

A. participant B. planet C. laundry D. ribbon

5.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

A. sample B. percent C. leisure D. flight

6.I am very _______. You may tell me your suggestion.

A. fog B. debate C. culture D. flexible

7.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

A. accommodate B. display C. faint D. loaf

8.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

A. insisted B. piled C. persisted D. split

9.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.

A. feasible B. adventure C. appendix D. camel

10.Please be _______. Your question is too general.

A. limited B. narrow C. specific D. thorough

1.A 2.C 3.A 4.C 5.A 6.D 7.A 8.C 9.A 10.C

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:2016年6月英语四级语法专项考点辅导(3)

下一篇:2016年6月英语四六级语法复习(1)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读