当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年英语四级考试语法复习精选专项习题(5)

直播课程

2016年英语四级考试语法复习精选专项习题(5)

发布时间:2016-03-29 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

2016年英语四级考试语法复习精选专项习题(5)

1.He drove very fast to _______ that red car.

A. scatter B.overtake C.site D.sponsor

2.Slides are sometimes called ________ film.

A. whistle B.vigorous C.robot D.transparent

3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

A. omitted B.disputed C.designed D.chased

4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

A. mixed B.alloy C.champion D.grasp

5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

A. determination B.distribution C.discipline D.evolution

6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president's office.

A. pushed B.purchased C.promoted D.promised

7.We don't think that his _______ ability has been well developed.

A. possible B.potential C.underneath D.vital

8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

A. interior B.insurance C.initial D.invisible

9.The _______ can help people to see very small objects.

A. metropolitan B.microphone C.microscope D.microwave

10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

A. psychologically B.moderately C.naturally D.precisely

解析:

1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:2016年6月英语四级经典时态分析:过去进行时

下一篇:2016年6月英语四级经典时态分析:一般现在时

相关阅读

老师推荐

扩展阅读