当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年英语四级语法复习必备专项训练(2)

直播课程
新东方在线

2016年英语四级语法复习必备专项训练(2)

发布时间:2016-03-29 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

2016年英语四级语法复习必备专项训练(2)

1.His proposal is very _______. We do not need any explanation.

A. concrete B.loyal C.grey D.draft

2.This is a _______ computer, which we just bought for our research.

A. detective B.luggage C.digital D.grave

3.The two pictures are _______. We don't know which is the copy.

A. identical B.likely C.limited D.resemble

4.If you don't want to wash your jacket, you may send it to a _______.

A. participant B.planet C.laundry D.ribbon

5.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

A. sample B.percent C.leisure D.flight

6.I am very _______. You may tell me your suggestion.

A. fog B.debate C.culture D.flexible

7.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

A. accommodate B.display C.faint D.loaf

8.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

A. insisted B.piled C.persisted D.split

9.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.

A. feasible B.adventure C.appendix D.camel

10.Please be _______. Your question is too general.

A. limited B.narrow C.specific D.thorough


答案:

1.A 2.C 3.A 4.C 5.A 6.D 7.A 8.C 9.A 10.C

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:2016年英语四级考试语法复习精选专项习题(3)

下一篇:2016年英语四级考试备考之语法练习(1)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读