当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 英语四级考试语法复习精选专项习题(6)

直播课程
新东方在线

英语四级考试语法复习精选专项习题(6)

发布时间:2016-04-08 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

英语四级考试语法复习精选专项习题(6)

1 . His eyes _______ with rage but he did not dare to say anything.

A. flashed B.wicked C.voted D.protested

2. The list is arranged according to the _______ professions of the audience.

A. respective B.responsible C.resource D.resolution

3. This is our _______. So you can do what you need to do here.

A. substance B.schedule C.notice D.noun

4. That rich man has been dead for a long time but his ________ is still not known to the public.

A. sausage B.shelf C.portion D.will

5.I could have _______ such a situation but I didn't.

A. forecast B.overcome C.shed D.urged

6.I prefer a _______ typewriter to an automatic one.

A. mechanic B.manual C.merchant D.mental

7.If you want to stop for a moment, just press the '_______' button on your tape recorder.

A. toilet B.thumb C.violin D.pause

10.I have _______ three terrible English examinations this week.

A. observed B.operated C.undergone D.suffered

解析:

1.A 2.A 3.B 4.D 5.A 6.B 7.D 8.D 9.A 10.C

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:英语四级考试语法复习精选专项习题(4)

下一篇:2016年英语四级考试备考之语法练习(6)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读