当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2016年英语四级考试备考之语法练习(6)

直播课程
新东方在线

2016年英语四级考试备考之语法练习(6)

发布时间:2016-04-08 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

2016年英语四级考试备考之语法练习(6)

1.She likes the _______ flower instead of the natural one.

A. article B.adventure C.ancient D.artificial

2.This highway runs _______ to the railway.

A. identical B.suitable C.parallel D.distribution

3.The rent for this house is $ 250. But you need also pay $50 first as the _______.

A.deposit B.council C.desired D.submitted

4.The rebuilding plan was _______ to the committee.

A.taped B.admitted C.desired D.submitted

5.Jack London worked very hard and finally he _______ success.

A.made B.found C.sought D.achieved

6.It's just _______ bite. There is nothing to worry about.

A.a vessel B.a temple C.an insect D.an arbitrary

7.Jack is _______ of stealing the books from the library.

A.accused B.witnessed C.strained D.found

8.Metals expand when they are heated and _______ when cooled.

A. indicate B.eliminate C.conquer D.contract

9.In order to _______ a good knowledge of English, he gave up his job and went to study in an English school.

A.require B.inquire C.acquire D.address

10.He checked carefully to _______ the possible errors in his design.

A.eliminate B.exceed C.enlarge D.vibrate

解析:

1.D

2.C

3.A

4.D

5.D

6.C

7.A

8.D

9.C

10.A

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:英语四级考试语法复习精选专项习题(6)

下一篇:2016年英语四级考试备考之语法练习(4)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读