当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 2017年高考英语二轮复习:被动语态习题及答案

直播课程
新东方在线

2017年高考英语二轮复习:被动语态习题及答案

发布时间:2017-04-24 来源:新东方在线 发布人:继续

我有教程,你有什么?戳我试学

 

  【题型展示】

  1. A talk on Chinese history in the school hall next week .

  A. be given B. has been given C. will be given D. will give

  答案:C (2003天津市)

  2. To make our city more beautiful , rubbish into the river .

  A. needn’t be thrown B. mustn’t be thrown

  C. can’t throw D. may not throw

  答案:B (2003重庆市)

  3. You may go fishing if your work .

  A. is done B. will be done C. has done D. have done

  答案:A (2003河北省)

  4. The trees must three times a week .

  A. water B. is watering C. be watered D. waters

  答案:C (2003长沙市)

  5. — I won’t come to the party unless Sue , too .

  — You mean if Sue comes you’ll come ?

  A. will invite B. invites C. invited D. is invited

  答案:D (2003江西省)

  6. I like my new bike . It very well .

  A. rides B. is riding C. is ridden D. has ridden

  答案:A (2003江西省)

  7. Mr. Chen has a lond voice . His voice can clearly even in that big classroom .

  A. hear B. be heard C. be hearing D. have heard

  答案:B (2003台湾省)

  8. — It’s time to do your homework , Jack .

  — Yes , Mum . I’ll turn off the TV as soon as the programme .

  A. ends B. end C. will be ended D. will end

  答案:A (2003广州市)

  9. You to the meeting , why didn’t you go ?

  A. be invited B. will be invited C. were invited D. are invited

  答案:C (2003山西省)

  10. A lot of trees along the river last year .

  A. planted B. are planted C. were planted

  答案:C (2003四川省)


相关链接:

高一辅导 
高二辅导 
高中数学辅导 
高中辅导 

上一篇:2017高考英语经典必备句型:before句型

下一篇:2017高考复习:英语完形填空练习题及答案(19)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读