当前位置:网校排名 > 考研培训班怎么样 > 考研系统班哪个比较好

直播课程
新东方在线

考研系统班哪个比较好

发布时间:2020-03-10 来源:新东方在线 发布人:Lucky

新东方在线0元免费畅学窗口

考研,现如今是一个热门的选择。可是在备考时,总会遇到各种各样不好解决的问题的。所以,很多考生会顺应市场潮流选择考研班来进行这方面的专业性的培训。那么考研系统班哪个比较好?下面就跟着小编一起来看看:

考生在选择考研班时,应尽量选择名气大的,大的考研机构的资质一般不会太差。因为大的考研机构有信誉,不敢随便糊弄学生。

考生在选择考研班时,别贪图便宜,现在很多辅导机构根本不具备考研班资格,就连品牌注册都没有,别出于便宜就报了,上当后,是申述无门啊。

考生在选择考研班时,需要根据个人的实际情况来决定,要预先算好自己可支配的时间和大致上要花费的费用,只选对的,不选贵的。

考研系统班哪个比较好?更重要的是好的老师能让你的备考取得事半功倍的效果,尤其是以枯燥著称的考研。这里简单推荐几位公共课的考研老师,大家可以去领略下老师的授课风采,好不好自己体验一番最具说服力(说明下:试听很简单,注册个帐号就可以了。免费注册入口>>):

考研英语阅读辅导老师推荐

唐迟 唐迟,新东方教育科技集团考研巡讲师, 新东方考研英语阅读名师,新东方在线考研英语阅读主讲教师。2007年加入南昌新东方,获得TESOL国际教师资格证。唐迟老师强调“细节服从主旨”,授课思路清晰,方法得当,帮助众多学员迅速突破阅读瓶颈。唐迟老师坚信,为理想而奋斗其乐无穷。
授课内容:阅读
免费试听:2004T4-长难句-分词做状语 长定语

------------------

考研政治辅导老师推荐

张云天 张云天,法学博士,硕士研究生入学考试公共政治课命题研究权威专家。国家级精品课《思想道德修养与法律基础》课程主讲人之一,深谙命题之道,复习之术。独家总结了“思修法基”命题的“三大规律与三项注意”,对命题规律、知识重点、考查视角把握精到准确。首创习题式教学法,让考生阅读教材的过程,变成在教材中找题、做题的过程,最后达到“目无全书,只见考题”的境界。授课风趣幽默,深入浅出,理论联系实际,深受广大学子的好评。
授课内容:思想道德修养与法律基础
免费试听:第一节 中国精神的传承与价值第一节 树立正确的人生观

------------------

考研数学辅导老师推荐

张宇 张宇,新东方在线名师,博士,全国著名考研数学辅导专家,教育部“国家精品课程建设骨干教师”,全国畅销书《高等数学18讲》、《考研数学题源探析经典1000题》作者,高等教育出版社《全国硕士研究生入学统一考试数学考试参考书(大纲解析)》编者之一,2007年斯洛文尼亚全球可持续发展大会受邀专家(发表15分钟主旨演讲)。首创“题源教学法”,对考研数学的知识结构和体系有全新的解读,对考研数学的命题与复习思路有极强的把握和预测能力,让学生轻松高效夺取高分。
授课内容:高等数学、线性代数、概率论
免费试听:泰勒公式

到这里,你会说,小编你推荐的不都是新东方的老师吗!是的,考研系统班哪个比较好?新东方在线考研辅导是个不错的选择。新东方是25年服务品质始终如一的中国教育品牌,对考研辅导已有16年教研精华沉淀,你不能在一个面授课堂遇见所有大牛,但在新东方可以!

课程好在哪,比一比就知道

师资实力

新东方在线:业内严选师资团队

其它机构:师资不明或师资水平参差不齐

授课形式

新东方在线:高清录播 互动直播,实时更新

其他机构:线下课程翻录,躁音明显,画面质量差,听不清老师讲课

教研服务

新东方在线:答疑、批改、督学等全程服务

其它机构:无特别服务

配套资料

新东方在线:精编密训教材,分阶快递

其它机构:无教材或教材不全

品牌保障

新东方在线:新东方官方网络品牌

其它机构:品牌情况不明

性价比

新东方在线:6.9/小时≈25位实力师资 跟踪服务

其它机构:高价格

考研英语二阅读:完型填句题解题步骤及方法

【解题步骤】

第一步:找出各选项的关联词

第二步:将代词后面指代的内容还原回文章,进行匹配。

【解题技巧】

第一,选项中出现时间年代时,往往要注意与原文中年代的前后对应关系。

第二,选项中出现代词时,该选项往往不能放在首句,要能分辨出该代词所指的内容:it可指代前面的单数名词或整个句子;they或them指代前面的复数名词;one指代前面的单数可数名词;that指代前面的不可数名词或句子;this指代前面的单数名词或句子。

第三,将选项与原文对比时,与原文重复或同义改写的字越多的往往就是正确选项。

第四,做完型填句(段)题时不用按顺序做,先做简单的后做难的,注意寻找上下文中的关键信息。

【例题】2013年

The social sciences are flourishing. As of 2005, there were almost half a million professional social scientists from all fields in the world, working both inside and outside academia. According to the World Social Science Report 2010, the number of social-science students worldwide has swollen by about 11% every year since 2000.

Yet this enormous resource in not contributing enough to today's global challenges including climate change, security, sustainable development and health.(41)______Humanity has the necessary agro-technological tools to eradicate hunger , from genetically engineered crops to artificial fertilizers . Here , too, the problems are social: the organization and distribution of food, wealth and prosperity.

(42)____This is a shame-the community should be grasping the opportunity to raise its influence in the real world. To paraphrase the great social scientist Joseph Schumpeter: there is no radical innovation without creative destruction.

Today, the social sciences are largely focused on disciplinary problems and internal scholarly debates, rather than on topics with external impact. Analyses reveal that the number of papers including the keywords "environmental changed" or "climate change" have increased rapidly since 2004,(43)____.

When social scientists do tackle practical issues, their scope is often local: Belgium is interested mainly in the effects of poverty on Belgium for example .And whether the community's work contributes much to an overall accumulation of knowledge is doubtful.

The problem is not necessarily the amount of available funding (44)____this is an adequate amount so long as it is aimed in the right direction. Social scientists who complain about a lack of funding should not expect more in today's economic climate.

The trick is to direct these funds better. The European Union Framework funding programs have long had a category specifically targeted at social scientists. This year, it was proposed that system be changed: Horizon 2020, a new program to be enacted in 2014, would not have such a category. This has resulted in protests from social scientists. But the intention is not to neglect social science; rather, the complete opposite. (45)____That should create more collaborative endeavors and help to develop projects aimed directly at solving global problems.

[A] It could be that we are evolving two communities of social scientists: one that is discipline-oriented and publishing in highly specialized journals, and one that is problem-oriented and publishing elsewhere, such as policy briefs.

[B] However, the numbers are still small: in 2010, about 1,600 of the 100,000 social-sciences papers published globally included one of these Keywords.

[C] the idea is to force social to integrate their work with other categories, including health and demographic change food security, marine research and the bio-economy, clear, efficient energy; and inclusive, innovative and secure societies.

[D] the solution is to change the mindset of the academic community, and what it considers to be its main goal. Global challenges and social innovation ought to receive much more attention from scientists, especially the young ones.

[E] These issues all have root causes in human behavior. All require behavioral change and social innovations, as well as technological development. Stemming climate change, for example, is as much about changing consumption patterns and promoting tax acceptance as it is about developing clean energy.

[F] Despite these factors, many social scientists seem reluctant to tackle such problems. And in Europe, some are up in arms over a proposal to drop a specific funding category for social-science research and to integrate it within cross-cutting topics of sustainable development.

[G] During the late 1990s, national spending on social sciences and the humanities as a percentage of all research and development funds-including government, higher education, non-profit and corporate -varied from around 4% to 25%; in most European nations , it is about 15%.

【解题步骤】

1. 找选项关键词

[A] two communities: one that is …and one that is …

[B] the numbers, 2010, these Keywords.

[C] the idea is, integrate their work

[D] the solution

[E] These issues, Stemming climate change, for example ,

[F] these factors, such problems .

[G]funds, 4% to 25%; 15%.

2. 关键词匹配文章

[B] the numbers ,2010, these Keywords.匹配到43空前的number和Keywords.

[C] the idea is,integrate their work匹配到45空前的idea和collaborate

[E] These issues, Stemming climate change , for example。利用for example可以匹配到41空前的原词,these issues可以匹配到including后面的许多因素。

[F] these factors, such problems. 利用such problems匹配到42空前的problems,these factors匹配到前面的冒号后的内容。

[G] funds, 4% to 25%; 15%.匹配到44空后的that is …amount。

上一篇:在职研究生培训哪个好

下一篇:亳州哪家考研机构好

相关阅读

老师推荐

扩展阅读