当前位置:网校排名 > 中学网校 > 中学网校资讯 > 高中网上补课平台哪个好

直播课程
中学网校

高中网上补课平台哪个好

发布时间:2020-09-28 来源:中学网校 发布人:tusya

简单学习网免费试学7天入口

高中网上补课平台哪个好?简单学习网吧,全封闭课堂教学的,上课期间不能聊天与游戏,这就非常适合自制力不怎样的学生呀,新东方在线也不错的,直播课堂双师授课,都可以去试听一下课程。

网校简介:北京简单科技有限公司创立于 2007 年,基于与北京大学共同开发的 “CAT 智能引领互动国家专利技术 ” 自创了互动、封闭的中学名师网校 —— 简单学习网。简单学习网涵盖初中高中辅导课程。简单学习网中学视频,新学员注册即可申请3天正式课程,精讲各科知识点。助你提高成绩!简单学习网,让中学生放心的网校: 07-18年1500万学员186位状元在这学习。

简单学习网高中辅导视频试听

完形填空。阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

I tend to accept any idea put forward by experts on TV.One day,a sociologist proposed that the 31 society has been consuming modern humans little by little.For fear that I would become a victim of the consumer society,I 32 hurried to a bicycle shop in my neighborhooD.33 the shopkeeper Mr.Johnson was selling me the bicycle,he said,“This is the best thing you 34 have done.Life has become hopelessly 35.A bicycle is simple,and it brings to you 36 things:fresh air,sunshine and exercise.”I agreed.Happy as a child,I got on the bicycle and headed out onto the streets.After some time,I 37 at the other end of the town.I was 38 that this simple vehicle could let me 39 long distances in a fairly short time.But how 40 did I really go?

Since I hated to be 41,I went back to Mr.Johnson and asked him to 42 an odometer(里程表)on my bicycle.He agreed,but 43,“An odometer without a speedometer(速度计)is like a 44 without a knife.”I admitted he was right and in a few minutes,the two devices(装置)were 45 to the handlebars of my bicycle.“What about a horn?”he then asked.“Look,this horn is no larger than a matchbox and has many 46.”Attracted by these functions,I bought the horn.“You can’t leave the back part 47,”noted Mr.Johnson.He fixed a metal box with buttons 48 the seat,and said,“Is there anything better than this oven when you feel 49 on your way?I can give you a special discount.”I was not strong enough to 50 the offer.

“I congratulate you once more;this is the best thing you could have done,”said Mr.Johnson in the end.

31.A.adult B.human C.consumer D.bachelor

32.A.eventually B.immediately C.reluctantly D.gratefully

33.A.Although B.Because C.As D.Unless

34.A.would B.should C.must D.could

35.A.boring B.complicated C.stressful D.tough

36.A.natural B.mysterious C.complex D.unique

37.A.gave up B.broke down C.calmed down D.ended up

38.A.amazed B.amused C.confused D.concerned

39.A.march B.drive C.cover D.measure

40.A.far B.long C.fast D.deep

41.A.unreliable B.impractical C.unprepared D.inaccurate

42.A.fix B.check C.repair D.lay

43.A.swore B.added C.replied D.concluded 44.A.pencil B.fork C.box D.cake

45.A.distributed B.converted C.applied D.attached

46.A.shapes B.sizes C.functions D.models

47.A.loose B.blank C.bare D.incomplete

48.A.beside B.before C.below D.behind

49.A.sick B.hungry C.hot D.thirsty

50.A.consider B.withdraw C.make D.resist

答案在后面。

答案:31.D 32.A 33.B 34.C 35.D 36.B 37.C 38.D 39.B 40.D 41.C 42.B 43.C 44.D 45.B 46.A 47.D 48.A 49.C 50.A

上一篇:高一教学网课哪个好

下一篇:高中在线补课平台哪个好

相关阅读

老师推荐

扩展阅读