当前位置:网校排名 > 新东方在线 > 新东方在线资讯 > 英语四级考试语法复习精选专项习题(4)

直播课程
新东方在线

英语四级考试语法复习精选专项习题(4)

发布时间:2016-04-08 来源:新东方在线 发布人:zolo

新东方在线0元免费畅学窗口

英语四级考试语法复习精选专项习题(4)

1.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

A. function B. fundamental C. funeral D. funds

2.Who is the patient being _______ on?

A. painted B. operated C. tied D. fetched

3.Mary is _______ of music but I am not.

A. pause B. adventure C. grammatical D .fond

4.This man has been proved _______ of murder.

A. guilty B. spoil C. flash D. curious

5.The international situation is very _______ in the Middle East.

A. delicious B. perfect C. delicate D. percent

6.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

A. recognized B. extended C. persuaded D. unexpected

7.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

A. grant B. estimate C. council D. check

8.He read the paper several times but be still _______ some printer's errors.

A. overlooked B. ignored C. noticed D. outlined

9.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

A. tidy B. sincere C. worship D. merry

10.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

A. menu B. spoon C. loan D. bond

解析:

1.D

2.B

3.D

4.A

5.C

6.C

7.B

8.A

9.B

10.C

编辑推荐》》

新东方英语四级

英语四级培训

英语四级辅导

上一篇:2016年6月英语四级翻译参考译文及预测题(3)

下一篇:英语四级考试语法复习精选专项习题(6)

相关阅读

老师推荐

扩展阅读